vineri, 14 mai 2010

Concert Jaba & Moonraisers @ Plaja H2O, Mamaia

10 Iulie 2010
Ora 22:30
Plaja H2O, Mamaia, Constanta


IMIPLACEMIE si IpaNera va invita sambata, 10 iulie, pe plaja H2O (Mamaia), la marea petrecere reggae a anului: Jaba&Moonraisers !

Soare, mare, plaja si…”Rise Up”, hitul care se aude peste tot in ultimii 3 ani. Jaba&Moonraisers sunt senzatia reggae a Elvetiei, concertele lor transformandu-se in adevarate beach party-uri. Din 1992 (anul infiintarii), trupa si-a dezvoltat un stil muzical unic, imbinand reggae, funk si electro pentru un rezultat cu o acustica speciala, exersata in peste 600 de concerte desfasurate in toata Europa. Stilul Moonstyle reggae a cucerit scene de renume – Montreux Jazz Festival, Paleo, Rock oz’ Arênes, Blue Balls Festival fiind doar cateva dintre acestea.

Mirror (1996), World without Wars (1997), Hotel California (1998), Legacy (1999), Live (2001), Goes Around (2003), Human (2003) si Do the Right Step (2007) sunt albumele de pana acum ale artistilor. Si pentru ca o trupa atat de prolifica nu poate lasa o pauza prea mare intre lansarile discografice, Moonraisers va lansa in curand un nou album. Primul single – “Never Stop” – este vedeta turneului european al trupei din aceasta vara. Chitare, bass, tobe, percutii speciale, corn francez, clape si multe alte instrumente, toate coordonate de vocea inconfundabila a lui Jaba – iata reteta perfecta pentru o aventura muzicala de neuitat..

Plaja H2O a devenit o zona de referinta a distractiei din Mamaia, Surf Club H2O, Crazy Beach si IpaNera oferind locatia perfecta pentru sporturi nautice, concerte si evenimente in aer liber. IpaNera imbina in mod fericit conceptele de plaja, club, restaurant, terasa si piscina, plaja H2O gazduind cele mai importante concerte de pe litoralul romanesc: Fat Boy Slim, Akon si Duffy, anul acesta urmand Mika si Moonraisers.

Pret bilete:
35 lei pana pe 20 iunie (inlcusiv)
45 lei dupa 21 iunie

Sursa: Muzica Online

Un comentariu: